Het bestuur

Mr. M.C. (Mark) Olie LL.M. (1964)

Voorzitter

Mr. S.G. (Stephan) van de Vusse MBV (1965)

Penningmeester

Lic. A.L. (Ana) Saieg (1974)

Partner

De heer Olie is in 1988 afgestudeerd in het Nederlands en Europees recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht. In 1990 behaalde hij een Master of Laws degree aan de New York University School of Law. Hij heeft als bedrijfsjurist gewerkt bij o.a. Koninklijke Philips Electronics N.V. en NCR Nederland N.V. Bij laatstgenoemd bedrijf was hij verantwoordelijk voor het opzetten van de juridische afdeling voor de Benelux en Scandinavië en maakte hij deel uit van de directie. Sinds 2001 is hij werkzaam als zelfstandig jurist op het gebied van financiële en energiederivatencontracten welke hij heeft onderhandeld voor alle grote Nederlandse financiële instellingen en energiemaatschappijen. Daarnaast heeft hij inmiddels voor diverse bedrijven obligatieprogramma’s opgezet en is hij oprichter en voorzitter van Stichting Obligatiehoudersbelangen. De heer Olie is tevens bestuurder van diverse non-profit instellingen.

De heer Van de Vusse is in 1991 afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht. In 2008 heeft hij een Master of Business Valuation gehaald aan de TIAS Nimbas Business School te Tilburg. Stephan van de Vusse heeft diverse functies bekleed in de financiële wereld waaronder van 1998 tot 2004 bij ING Bank. In de periode 2005-2009 was hij directeur van CenE Bankiers, de gespecialiseerde bank voor de medische sector, en concerndirecteur van F. van Lanschot Bankiers. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor vele financieringen. Sinds 2010 is hij vanuit zijn bedrijf Healthcare Finance Group betrokken bij diverse financieringstrajecten en –structuren in de gezondheidszorg. Vanaf december 2010 verantwoordelijk voor de structurering en plaatsing van meerdere obligatieprogramma’s voor zorginstellingen. De heer van de Vusse is tevens penningmeester van Stichting Obligatiehoudersbelangen en heeft een toezichthoudende functie bij het Helen Dowling Instituut.

Mevrouw Saieg is afgestudeerd in de economische wetenschappen aan de Universidad Nacional de Tucumán (Argentinië) . Na enkele jaren in Argentinië als accountant te hebben gewerkt bij o.a. Andersen en Ernst & Young heeft zij sinds 2004 in Nederland als financial controller gewerkt bij verschillende multinationals. Sinds 2008 verricht zij als zelfstandig financieel consultant opdrachten bij diverse bedrijven in o.a. de IT-, media, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Daarnaast is zij geruime tijd werkzaam geweest in de technologie-sector. Bij haar werkzaamheden ligt de nadruk op financiële analyse van bedrijfsprocessen; zij is daarbij de business partner van de finance, marketing en R&D afdelingen.